Noi detalii despre cauza excluderii lui Alibec din lotul campioanei: “Când un jucător iese din tiparul grupului, trebuie pedepsit”

Noi detalii despre cauza excluderii lui Alibec din lotul campioanei: “Când un jucător iese din tiparul grupului, trebuie pedepsit”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul în vârstă de 30 de ani se află în conflict cu Dan Petrescu și nu se mai antrenează alături de colegii săi.

Denis Alibec a avut o ieșire nervoasă în timpul jocului împotriva Academicii Clinceni și a părăsit banca de rezerve a CFR-ului. Internaționalul român a fost exclus din lot de Dan Petrescu și urmează să fie sancționat. Oficialul campioanei, Bogdan Mara, a explicat pe larg ce s-a întâmplat între Denis Alibec și antrenorul formației din Gruia.

“În timpul meciului, la un moment dat, când Alibec a văzut că nu e trimis în teren, și-a aruncat tricoul pe bancă și a plecat la vestiare și n-a mai revenit pe teren. E un act de indisciplină pe care nu-l putem lăsa să se întâmple, indiferent de ce jucător e.

Au mai fost probleme cu anumiți jucători, Omrani, Debeljuh, care au fost trimiși la echipa a doua și, ulterior, și-au cerut scuze și au fost reprimiți în lotul echipei mari. Fotbalul este un joc de grup, fotbalul nu e un joc individual. Când un jucător iese din tiparul grupului, trebuie pedepsit.

Pentru moment, este scos din lot și va fi penalizat conform contractului și regulamentului de ordine interioară. Este păcat, Denis e un jucător important, cu calități extraordinare, de care aveam nevoie. Nu este normal.

Nu a fost nicio explicație a lui Alibec, nu s-a discutat nimic cu el. Totul depinde de atitudinea și de tot ce va face Alibec zilele viitoare. Nu e vorba despre Dan Petrescu aici, e vorba despre grup”, a spus Bogdan Mara la Digisport.

loading...
Comenteaza