Noi detalii despre brazilianul Jo. Câte kilograme în plus are atacantul

Noi detalii despre brazilianul Jo. Câte kilograme în plus are atacantul
| Foto: transfermarkt.com

Președintele campioanei, Cristi Balaj, a vorbit despre situația jucătorului aflat în negocieri cu "feroviarii".

Dan Petrescu are nevoie de întăriri în ofensivă, iar soluția identificată de șefii din Gruia este brazilianul Jo. Atacantul în vârstă de 35 de ani și-a anunțat retragerea în ianuarie, însă pare că s-a răzgândit și a ajuns la Cluj pentru a fi supus mai multor teste. 

Trecut pe la Manchester City sau Galatasaray de-a lungul carierei, brazilianul este ieșit din formă și are câteva kilograme în plus, după cum anunță Cristi Balaj, președintele CFR-ului.

"Cu Jo s-au făcut anumite teste, urmează să luăm o decizie zilele acestea. S-au grăbit anumite publicații să spună că am semnat sau că o să semnăm. Noi suntem în căutarea unei soluții pe plan ofensiv.

Și care e problema dacă era retras? Păi în acestă perioadă a anului, după ce s-a încheiat perioada de transferuri, nu poți să aduci decât jucatori liberi de contract. S-a răzgândit omul, nu se mai retrage. Nu știu, se va analiza.

Are 4-5 kilograme în plus, cred. Nu luăm jucători în orice condiții. Păi ce trebuia? Să mergem noi acolo? Atunci nu trebuia să plece nici Malele. Ăsta e regulamentul, jucătorii sunt foarte bine protejati și am pierdut un jucător, Malele, care era sub contract cu noi.

Păi nu avem atacanți. Debeljuh, chiar dacă ar vrea să rămână, nu avem cum să-l folosim, nu avem cum să-l punem pe listă. Și nu aveam cum să-l punem pe Debeljuh într-o perioadă în care el e în recuperare, a avut o intervenție la ligament", a explicat Balaj la Digisport.

Comenteaza