Noi detalii despre accidentarea lui Tarolis. Cât va absenta lituanianul

Noi detalii despre accidentarea lui Tarolis. Cât va absenta lituanianul
| Foto: U-BT

Baschetbalistul celor de la U-BT a fost nevoit să părăsească terenul la duelul cu CSM Galați, câștigat de echipa sa cu 88-60.

Formația clujeană domină autoritar Liga Națională, însă a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători din ultimele două sezoane. Donatas Tarolis a suferit o entorsă de gradul II în partida cu CSM Galați și va lipsi de pe teren aproximativ 2-3 săptămâni.

“Doni a suferit o entorsă de gleznă în meciul cu CSM Galați. Inițial am efectuat o radiografie, iar pentru siguranța noastră și a lui am realizat și un RMN. În urma analizelor, s-a confirmat diagnosticul: entorsă de gradul II.

Nu există niciun semn de fractură, iar acest lucru ne liniștește și ne face să fim optimiști. Va lipsi de pe teren în jur de 2-3 săptămâni, timp în care ne vom ocupa de recuperarea lui prin fizio și kinetoterapie”, a declarat kinetoterapeutul Adrian Resteman.

În actuala stagiune a Ligii Naționale, Donatas Tarolis a înregistrat medii statistice de 12,7 puncte, 4,2 recuperări și 1,9 pase decisive pe meci pentru U-BT Cluj.

Comenteaza