Nistor se destăinuie: ”Venirea la CFR e un pas înainte”

Nistor se destăinuie: ”Venirea la CFR e un pas înainte”
Noul mijlocaș al lui CFR Cluj, Dan Nistor (29 ani), crede că venirea în Gruia poate fi un pas înainte în cariera sa.

La începutul săptămânii, Nistor a fost prezentat oficial la echipa lui Dan Petrescu. El a venit de la Dinamo, în schimbul mijlocașului Filipe Nascimento (22 ani).

"Nu îmi pare rău că am plecat (de la Dinamo - n. red.). Am venit aici ca să câștig multe trofee. Pentru mine este un pas înainte. În ultimii 10 ani, CFR-ul a luat multe trofee și sper să câștigăm și anul acesta. Au venit mulți jucători noi, sperăm să ne acomodăm cât mai repede și învingem în primul meci, cel de la Botoșani", a spus Dan Nistor pe Dolcesport.

Nistor a strâns 35 de meciuri în toate competiţiile pentru Dinamo în ultimul sezon, reuşind 6 goluri şi 7 pase decisive. De-a lungul carierei, jucătorul român a mai trecut pe la Internațional Curtea de Argeș, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Evian. Are 3 selecții în echipa națională și e cotat la 1,2 milioane de euro pe portalul transfermarkt.com.

Luni, 17 iulie, de la ora 21:00, CFR Cluj va debuta în noul campionat pe terenul lui FC Botoșani. Meciul va fi televizat pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza