Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la CFR Cluj: “Dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici”

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la CFR Cluj: “Dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici”
| Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Internaționalul român a discutat despre interesul campioanei din Liga 1 pentru serviciile sale, însă recunoaște că ar fi greu de crezut ca o echipă din România să achite suma cerută de Slavia Praga.

Dan Petrescu încearcă să depășească performanțele din actuala stagiune în sezonul viitor și a pus ochii pe unul dintre cei mai bine cotați jucători români. Este vorba despre Nicolae Stanciu, cel care evoluează în Cehia, pentru fosta adeversara a “feroviarilor”, Slavia Praga. Mijlocașul nu ar spune nu unei mutări în Gruia, însă consideră că nicio formație din Liga 1 nu poate îndeplini cerințele financiare ale cehilor.

“Cei de acolo ştiu mai bine, poate îşi doresc să ajung acolo, dar la mine nu a ajuns nimic. Îmi doresc să rămân aici, dar dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici. E greu ca cineva să plătească o sumă mare de transfer. Şi ei au plătit mulţi bani celor din Arabia Saudită să mă cumpere şi nu cred că o echipă din Liga 1 poate plăti atâţia bani pentru un transfer”, a spus Stanciu pentru Look Sport.

Comenteaza