Nelu Varga, primele declarații după câștigarea unui nou titlu: “Este cel mai important dintre toate, pentru că a fost cel mai greu de obținut”

Nelu Varga, primele declarații după câștigarea unui nou titlu: “Este cel mai important dintre toate, pentru că a fost cel mai greu de obținut”
| Foto: gsp.ro

Principalul finanțator al formației din Gruia a vorbit, într-una dintre puținele sale intervenții publice, despre al patrulea trofeu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istoria clubului.

O apariție rară în spațiul public, Nelu Varga a oferit o serie de declarații despre ceea ce a însemnat lupta pentru titlul cu numărul 7 al CFR-ului. Patronul campioanei ultimelor patru ediții din Liga 1 a dedicat trofeul întregii comunități clujene și a vorbit despre investițiile făcute.

“Sunt foarte fericit. Vreau să le mulțumesc tuturor. Jucătorilor, antrenorilor, tuturor membrilor din staff-ul tehnic, colaboratorilor noștri, familiilor jucătorilor și ale celor din staff…Contează foarte mult spiritul de echipă. Le mulțumesc și clujenilor și ardelenilor care ne susțin. Este și victoria Clujului, a comunității clujene și o victorie a Transilvaniei.

CFR reprezintă întreaga comunitate clujeană și ardeleană. Este cel mai important dintre toate titlurile, pentru că a fost cel mai greu de obținut. A fost stres, au fost emoții și trăiri foarte mari. Cred în evoluția fotbalului românesc, prin muncă și investiții. Fără investiții nu se poate.

Nu ne-a ajutat nimeni niciodată, dar muncim foarte mult și de asta am reușit. Săptămâna viitoare vom sărbători, alături de jucători. Acționarii minoritari le-au promis băieților o petrecere și acolo va curge multă șampanie. Vreau să le mulțumesc și acționarilor minoritari”, a spus principalul finanțator al campioanei pentru Prosport.

Comenteaza