Nelu Varga exultă după Derby și transmite un mesaj rivalelor: "Să nu își facă de pe acum planurile, CFR se va bate la titlu"

Nelu Varga exultă după Derby și transmite un mesaj rivalelor: "Să nu își facă de pe acum planurile, CFR se va bate la titlu"
| Foto: captura video

Patronul clubului din Gruia a trăit la intensitate maximă duelul contra Universității, câștigat de echipa sa cu 4-3.

"Studenții" și "feroviarii" au oferit un adevărat spectacol fotbalistic în primul episod al sezonului din Derby-ul Clujului. La finalul unei partidei cu răsturnări de situație, trăită de toți fanii pe muchie de cuțit, CFR s-a impus în fața Universității cu 4-3.

Rezultatul și evoluția l-au bucurat nespus pe Nelu Varga, cel care nu și-a ascuns bucuria după joc și, după ce și-a lăudat echipa, a ținut să le transmită un mesaj rivalelor din Superligă.

"A fost una dintre cele mai frumoase seri de când sunt eu patronul lui CFR Cluj. Sincer, nu îmi aduc aminte, în ultima perioadă, să asist la un asemenea thriller, la o asemenea răsturnare de rezultat.

Echipa a arătat că are cu adevărat caracter, iar ce îmi place cel mai mult e că jucăm ofensiv, dau goluri și aici vreau să apăs, creăm fotbal. Asta e cel mai important. Știți foarte bine că am fost foarte criticați în ultimii ani că practicam un fotbal foarte defensiv, dar și acela a fost eficient, pentru că ne-a adus titlurile de campioană pe care le știți cu toții.

Stilul s-a schimbat odată cu venirea lui Mandorlini. Vom vedea dacă vom avea succes și cu acest stil spectaculos, cu multe goluri, dar echipa e la maximum 50-60% din potențial. Trebuie doar să creștem din punct de vedere fizic, să armonizăm jucătorii care au venit pe ultima sută de metri, iar eu cred că CFR va fi una dintre forțele acestui campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani.

Mi-a plăcut foarte mult meciul, atmosfera, felicit toți clujenii care au fost la această partidă și în primul rând mulțumesc galeriei noastre care ne-a ajutat să câștigăm acest meci atât de important. Știți foarte bine care sunt orgoliile pe plan local și a fost foarte important să învingem pe U Cluj.

Mă bucur că și U Cluj și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol, un derby de Cluj, care a făcut cinste fotbalului românesc. CFR va crește și mai mult. Nu vreau să fac promisiuni, să mă hazardez, să spun lucruri fără acoperire, dar avem o echipă puternică, mai puternică decât anul trecut și vom avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu.

Le spun celorlalte rivale să nu își facă de pe acum planurile, pentru că CFR va fi acolo, se va bate la titlu și va încerca în continuare, la fel ca în derby-ul cu U Cluj, să facă fotbal spectacol. Ăsta e ADN-ul pe care trebuiue să îl avem toți, să facem spectacol, să dăm goluri, așa cum s-a întâmplat și în acest derby de la Cluj", a spus patronul formației din Gruia pentru Fanatik.

Comenteaza