Negocieri anevoioase între conducerea CFR-ului și Dan Petrescu. De ce n-au semnat contractul până acum

Negocieri anevoioase între conducerea CFR-ului și Dan Petrescu. De ce n-au semnat contractul până acum
| Foto: digisport.ro

Negocierile dintre Dan Petrescu și patronul de la CFR, Neluțu Varga, sunt în desfășurare, nereușind încă să ajungă la un numitor comun în privința contractului.

Potrivit ultimelor informații, cele două părți au mai multe probleme. Nu se înțeleg la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga. 

Un alt punct de discuție este alegerea noului președinte. Petrescu îl vrea pe Florin Prunea, dar finanțatorul din Gruia nu este de acord. Surse din lumea fotbalului susțin că, de fapt, Vasile Dâncu, despre care se spune că este foarte implicat în conducerea din umbră a echipei ardelene, dar și președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu ar fi de acord cu revenirea lui Prunea în fotbal, la un club puternic, relatează gsp.ro.

Fostul portar a avut numeroase intervenții publice în care l-a acuzat pe politicianul PSD că ar conduce fotbalul românesc. „E jupânul lui Burleanu, nu mișcă nimic fără Dâncu. E cel mai influent om din fotbalul românesc. Și la CFR, am simțit asta, dar și la FRF. A fost în spatele lui Burleanu de la început și continuă să fie”, spunea Prunea. 

El l-a atacat mereu vehement si pe Burleanu, care are o strânsă legătură cu Dâncu, politicianul însoțind de multe ori naționala României la meciuri din deplasare. Petrescu insistă însă, iar șansele ca Prunea sa ajungă totuși în Gruia rămân destul de mari.

CFR Cluj a anunțat, sâmbătă, în mod oficial, că a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul Marius Șumudică pentru rezilierea amiabilă a contractului

Comenteaza