Neagoe: Nu i-am lăsat pe adversari, i-am presat tot timpul. Aşa trebuie tratat fiecare meci

Neagoe: Nu i-am lăsat pe adversari, i-am presat tot timpul. Aşa trebuie tratat fiecare meci
Antrenorul secund al echipei Universităţii Craiova, Eugen Neagoe şi-a manifestat mulţumirea pentru jocul echipei craiovene din meciul cu 2U "lcuj, câştigat ieri de olteni cu 3-0 şi dedică victoria publicului „minunat” care a împins de la spate formaţia.
“Am făcut un partidă reuşită. Suntem aproape de ceea ce ne dorim, am fost superiori la toate capitolele şi am fost împinşi de la spate de un public minunat, căruia îi dedicăm victoria. Nu i-am lăsat pe adversari, i-am presat tot timpul. Aşa trebuie tratat fiecare meci”, a precizat Eugen Neagoe, citat de site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova.

Tehnicianul a evidenţiat şi seria de trei m’eciuri în care echipa craioveană a înscris de 12 ori: „Ne bucurăm că am marcat 12 goluri în ultimele trei meciuri însă cred că acesta a fost cel mai reuşit. Săptămâna viitoare vom pleca într-un minicantonament la Constanţa”, a specificat antrenorul secund al echipei craiovene.

Universitatea Craiova a întrecut cu scorul de 3-0 Universitatea Cluj într-un meci disputat ieri în cadrul etapei a 10-1 a Ligii I la fotbal.
Comenteaza