Nandor Kuti continuă alături de U-BT Cluj: “Sper să fiu sănătos și să ne îndeplinim toate obiectivele”

Nandor Kuti continuă alături de U-BT Cluj: “Sper să fiu sănătos și să ne îndeplinim toate obiectivele”
| Foto: fiba.basketball

Echipa pregătită de Mihai Silvășan a anunțat că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu internaționalul român.

Cel mai vechi jucător al celor de la U-BT va continua alături de “studenți” și în sezonul următor. Deși s-a născut la Sfântu Gheorghe, Nandor Kuti a crescut în Academia formației clujene și va începe al 10-lea sezon alături de formația pregătită de Mihai Silvășan.

Stagiunea precedentă a fost una complicată pentru internaționalul român, care a suferit din cauza unei accidentări la tibie, iar statisticile sale au fost 3,7 puncte, 2 recuperări și 1,8 pase decisive.

Cu toate acestea, Nandor Kuti are în palmares opt trofee alături de U-BT, două titluri în Liga Națională, patru Cupe ale României și două Supercupe.

“Mă bucur să continui la U, clubul la care am crescut. Acesta va fi cel de-al zecelea sezon petrecut la echipă. Sunt mândru că pot să fac parte din familia Universității, în acest club de mare tradiție.

Sper să fiu sănătos și să ne îndeplinim toate obiectivele. Abia aștept să mă întorc în BTarena în atmosfera extraordinară creată de suporterii noștri și să simt energia lor! Haide "U"!”,a declarat Kuti.

Comenteaza