Foto Nana Boateng a oferit primele impresii după transferul la Jeonbuk. Ce spune despre Petrescu

Nana Boateng a oferit primele impresii după transferul la Jeonbuk. Ce spune despre Petrescu
| Foto: hyundai-motorsfc.com
Nana Boateng Jeonbuk
Nana Boateng Jeonbuk
Nana Boateng Jeonbuk

Mijlocașul ghanez a plecat de la CFR Cluj și va evolua în Coreea de Sud, unde a fost dorit cu insistență de fostul antrenor din Gruia.

După aproape doi ani petrecuți în România, Nana Boateng s-a despărțit de "feroviari" și va evolua pentru noua echipă a lui Dan Petrescu, Jeonbuk Motors.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a fost transferat la dorința fostului tehnician al CFR-ului și se declară încântat de că va putea colabora din nou cu Petrescu.

"Este o onoare să joc pentru Jeonbuk, unul dintre cele mai importante cluburi din Asia. Sunt bucuros că voi lucra din nou cu Dan Petrescu și cu siguranță vom reuși să câștigăm noi trofee", a spus mijlocașul.

Nana Boateng Jeonbuk

Nana Boateng, în tricoul celor de la Jeonbuk (foto: hyundai-motorsfc.com)

Nana Boateng a ajuns în septembrie 2021 la CFR Cluj și a îmbrăcat de 88 de ori tricoul vișiniu, reușind să marcheze 7 goluri. De asemenea, ghanezul a cucerit un titlu în Superligă alături de "feroviari".

Crescut de Manchester City, mijlocașul a mai evoluat în Norvegia pentru Stromsgodset, în Statele Unite ale Americii pentru Colorado Rapids și în Finlanda pentru KuPS.

Comenteaza