Mutu speră în continuare în titlu: "E important să ținem aproape. Va fi un play-off pe cinste"

Mutu speră în continuare în titlu: "E important să ținem aproape. Va fi un play-off pe cinste"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului e convins că adevărata lupta pentru trofeul Superligii se va da după încheierea sezonului regulat.

Cu 3 victorii în primele 4 meciuri pe banca "feroviarilor", Adrian Mutu a avut parte de câteva săptămâni bune la Cluj, însă presiunea crește spre finalul sezonului. CFR ocupă ultima treaptă a podiumului Superligii, la 10 puncte de liderul FCSB și la 3 lungimi față de Rapid, a doua clasată.

Chiar și așa, antrenorul formației din Gruia crede că duelurile decisive vor avea loc în play-off și are încredere că elevii săi se pot lupta pentru titlu.

"Situația este la fel ca înainte: bună. Nemulțumirea mea era legată de faptul că am ratat prea multe ocazii sau am dat prea puține goluri din ocaziile pe care ni le-am creat.

Și de aceea făceam un apel la băieți să fie mai concentrați în fața porții pentru că în economia campionatului ne poate costa asta. Eu cred că e bine. Era bine dacă erau 4 din 4 victorii, dar asta este.

Eu cred că important e să ținem aproape de Rapid și FCSB pentru că se poate întâmpla orice și să se relanseze campionatul. Așa cum știm punctele sunt altele după intrarea în play-off și va fi un play-off pe cinste, foarte puternic și foarte greu pentru orice echipă", a declarat antrenorul pentru Fanatik.

Comenteaza