Mutu s-a enervat: "Ca să fie clar, eu n-am avut niciodată titlul ca obiectiv după ce am venit". Preşedintele CFR-ului l-a taxat

Mutu s-a enervat: "Ca să fie clar, eu n-am avut niciodată titlul ca obiectiv după ce am venit". Preşedintele CFR-ului l-a taxat
| Foto: captura YouTube - CFR 1907 Official / Sepsi - CFR Cluj | Mutu: “Ratăm prea mult și asta se vede pe tabelă”

Preşedintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj l-a taxat pe Adrian Mutu, după ce antrenorul anunțase nervos, după remiza cu Sepsi, că el nu are obiectiv să câștige titlul la finalul sezonului 2023 – 2024.

La scurt timp după duelul Sepsi – CFR Cluj 1-1, Adrian Mutu a răbufnit la interviu și a transmis răspicat că el nu are ca obiectiv cucerirea titlului la finalul acestui sezon.

"Ca să fie clar, eu n-am avut niciodată titlul ca obiectiv după ce am venit. Eu nu știu cine a zis asta ca să pună presiune. E în ADN-ul clubului, dar eu sunt în obiectiv până acum, e inutil să puneți voi presiune în plus, că nu e cazul.

Eu știu la ce echipă sunt. Faptul că nu reușim să adunăm toate fructele e alt lucru care e de bucătărie internă. Mă refer la ocaziile ratate. Normal că e importantă Cupa, sperăm să fim bine, să nu se mai accidenteze nimeni”, a spus Mutu, printre altele, după Sepsi – CFR 1-1.

Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a auzit interviul lui Adrian Mutu și l-a taxat instantaneu pe antrenor. „În primul rând, obiectivul principal este accederea în grupele unei competiţii europene. (...) În ADN-ul nostru a rămas acest obiectiv de a câştiga titlul, mi s-ar părea nepotrivit să nu încercăm să-l câştigăm. (…)

O echipă puternică depăşeşte aceste momente. Un antrenor foarte bun duce echipa până în faţa porţii”, a transmis Cristi Balaj, la Orange Sport, citat de prosport.ro

Amintim că Adrian Mutu a semnat cu CFR în ianuarie 2024 și a căzut de acord cu Nelu Varga pentru punerea la punct a unui proiect pe termen lung, astfel că nu i s-a impus să aibă rezultate excepționale încă din primele 6 luni.

Comenteaza