Mutări pe piața transferurilor între cele două candidate la titlu în Liga 1

Mutări pe piața transferurilor între cele două candidate la titlu în Liga 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

După ce lupta pentru campionat se va încheia , CFR și FCSB ar putea să facă din nou afaceri împreună.

În ultimele săptămâni, conducătorii echipei bucureștene și-au exprimat interesul pentru atacantul ”feroviarilor”, Billel Omrani. Clujenii au răspuns prin afirmarea dorinței de a-l achiziționa pe Constantin Budescu, play-maker-ul FCSB-ului.

Totuși, finanțatorul roș-albaștrilor îl da ca și transferat pe francez la formația de pe locul secund. “E posibil să plătim o clauză a unui jucător de la CFR Cluj, așa mi-a spus Vasi. E 100%, nu e vrăjeală. Vasi mi-a spus că un jucător de la CFR Cluj va veni 1000% la Steaua. Sigur este vorba de Omrani. Vasi îi va plăti clauza lui Omrani”, a declarat Becali la Pro X.

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan a negat faptul că ar exista vreo înțelegere între Omrani și FCSB, dar și ideea conform căreia atacantului i-ar fi fost falsificată semnătură pe contractul cu formația clujeană. “Cu Omrani s-au făcut mai multe strategii. Una a fost că a semnat o prelungire de contract pe care n-ar fi de fapt semnătura lui.

Noi am făcut o expertiză și este semnătura lui. Chiar ieri discutam cu doi jucători importanți din echipă despre Omrani și le-am arătat contractul vechi al lui și al doilea, de prelungire. Am întors pagină de pagină după interval de doi ani semnăturile. Erau cam 14 pagini și erau semnături identice. Un expert grafolog ne-a zis că toate semnăturile sunt ale lui Omrani.

Din acest motiv nu va putea pleca Omrani. Când cineva are clauză și se achită, atunci nu te mai poți opune. Omrani nu are clauză, deci nu poate fi transferat decât cu o sumă de transfer. Dacă ne caută cineva și ne întreabă, o să spunem un preț, dar deocamdată nu ne-a cerut nimeni”, a spus conducătorul din Gruia, la Digisport.

CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de doar un punct în clasament, înainte de ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Clujenii vor juca pe teren prorpiu împotriva Viitorului, iar roș-albaștrii vor întâlni Astra Giurgiu, pe Arena Națională.

Comenteaza