Mureşan: Vrem să-i împrumutăm pe Ganea şi Nicoară, pentru a le oferi ocazia să joace

Mureşan: Vrem să-i împrumutăm pe Ganea şi Nicoară, pentru a le oferi ocazia să joace
Preşedintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a precizat că echipa "feroviară" vrea să îi împrumute pe Liviu Ganea şi Viorel Nicoară pentru a juca mai mult, fiind interesată să conteze în viitor pe serviciile lor.
">

„Sunt jucători care nu prea au jucat, nu vrem să renunţăm la ei ci să le dăm ocazia să joace. Vrem să-i împrumutăm la echipe unde pot evolua, să se întărească moral. Ne interesează în primul rând să joace", a precizat Iuliu Mureşan pentru ziuadecj.ro.

Conform preşedintelui echipei „feroviare" formaţia din Gruia ar putea conta în viitor pe cei doi. „Liviu Ganea vine după o pauză destul de lungă şi la noi este greu să se impună (în prezent, n.red.), Nicoară este un jucător cu calităţi foarte bune", a specificat Mureşan.

Preşedintele CFR-ului a specificat pe de altă parte că Nuno Diogo şi Kivuvu sunt în schimb fotbalişti transferabili, ei jucând pe posturi unde echipa clujeană este acoperită. „Avem cinci fundaşi centrali şi am considerat că sunt suficienţi 4, iar Nuno Diogo a fost considerat cel de-al cincilea. La fel şi în cazul închizătorilor, suntem acoperiţi", a precizat Mureşan.

Pe de altă parte, conform preşdintelui „feorviarilor", Ioan Hora va rămâne în lotul echipei clujene.

 

Etichete
Comenteaza