Mureşan neagă epurări la CFR: "Noi nu suntem sovietele care făceau epurări şi crime" VIDEO

Mureşan neagă epurări la CFR:
Conducerea echipei din Gruia neagă cu vehemenţă zvonurile apărute în ultima perioadă, potrivit cărora, în pauza de iarnă, nu mai puţin de 10-11 jucători vor fi daţi afară. "Este o aberaţie", a declarat preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan.

"Noi nu suntem sovietele care făceau epurări şi crime. Cum să plece 10 jucători la iarna? Şi joc eu şi Jorge? Jorge mai poate, eu nu! MUSCA 13,18-13,27 Aşa ceva este o aberaţie şi nici ştiu cum se poate scrie aşa ceva, că pleacă 10-11 jucători. Toţi jucătorii noştri sunt transferaţi deja la alte cluburi. Nu e adevărat", spune preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

Acesta s-a referit şi la necesitatea primenirii echipei naţionale cu jucători străini care, odată naturalizaţi, ar aduce un plus de valoare lotului antrenat acum de Victor Piţurcă. "Era un jucător precum Culio, nu vreau să par subiectiv pentru că a fost la CFR, dar mai sunt jucători... Wesley dacă ar dori... Eu l-aş face cetăţean român, l-aş şi băga la echipa naţională, sunt sigur că ar avea loc Wesley. Sigur, asta nu rezolvă problemele din urmă, trebuie să apară şi jucătorii români. Dar, dacă ar şi 2-3, gen Wesley, Cadu, nu ştiu, poate nu e nevoie de fundaşi, ar aduce un plus la echipa naţională", a spus el.

Comenteaza