Muniru pleacă de la FCSB. Ce șanse sunt să se întoarcă la CFR?

Muniru pleacă de la FCSB. Ce șanse sunt să se întoarcă la CFR?
Fostul mijlocaș al CFR-ului, Sulley Muniru, a fost trecut pe lista neagră de FCSB. Fotbalistul ghanez urmează să-și rezilieze contractul cu ”roș-albaștrii”.

Vasile Miriuță nu a confirmat, dar nici nu a infirmat un interes pentru fostul jucător al "feroviarilor". Antrenorul CFR-ului a mai lucrat cu Muniru în primul mandat din Gruia, în perioada februarie-noiembrie 2014.

"Nu ne-am gândit la Muniru. Nu vreau să discut despre el. Așteptăm deocamdată să ieșim din insolvență", a spus Miriuță pentru ZIUA de CLUJ.

"Muniru va pleca. Încă nu a semnat rezilierea, dar s-a discutat cu el, se va ajunge la o înţelegere", a spus noul antrenor al Stelei, Nicolae Dică, pe Digisport.

Sulley Muniru (24 ani) a venit la Cluj în ianuarie 2013, fiind la prima sa experiență din Europa. În 2015, mijlocașul ghanez a fost cumpărat de Steaua contra sumei de 500.000 euro.

CFR Cluj i-a transferat deja pe fundașul muntenegrean Sasa Balic și pe atacantul spaniol Urko Vera (30 ani). Ambii fotbaliști au venit liberi de contract în Gruia. Balic a jucat ultima dată la FK Sarajevo (Bosnia), iar acum un sezon a evoluat și în tricoul lui ASA Târgu Mureș. Vera s-a aflat sub contract cu CD Mirandes, din liga a doua spaniolă. "Sunt jucători foarte buni, care pot ajuta echipa", ne-a declarat Vasile Miriuță.

46 meciuri a prins Muniru la CFR în perioada 2013-2015. La Steaua a strâns 37 jocuri și un gol între 2015 și 2017.

Sulley Muniru este cotat la 800.000 euro, conform transfermarkt.com.

Comenteaza