Muhar se bucură de noul stil de joc al CFR-ului: "Vrem să marcăm, nu ne gândim doar să nu primim"

Muhar se bucură de noul stil de joc al CFR-ului: "Vrem să marcăm, nu ne gândim doar să nu primim"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul croat a dezvăluit că noul antrenor, Andrea Mandorlini, i-a oferit un alt rol și a stabilt alte sarcini.

Karlo Muhar a colaborat cu Dan Petrescu la Kayserispor și mai apoi antrenorul l-a adus la CFR Cluj. Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 27 de ani e mai încântat de stilul de joc propus de Andrea Mandorlini.

Croatul se bucură că echipa încearcă să atace și să pună cât mai multe probleme adversarilor și a dezvăluit că antrenorul italian i-a oferit sarcini mult mai ofensive și l-a încurajat să încerce șuturi de la distanță.

"Cred că avem un grup foarte bun, suntem ca o familie. Cei care au venit s-au adaptat repede, suntem băieți buni aici și i-am ajutat. Luptăm unul pentru altul și cred că asta e partea cea mai bună aici la CFR.

Antrenorul mi-a dat un rol mai ofensiv, am fost puțin surprins. Are încredere în mine și atunci încerc și eu să ofer mai mult în atac.

Jocul e acum mai intens, avem multe ocazii, vrem să marcăm, nu ne gândim doar să nu primim. Încă trebuie să ne adaptăm, dar cred că vom progresa", a declarat Muhar.

De la sosirea sa la CFR Cluj, mijlocașul croat a jucat în 51 de partide, a marcat de 5 ori și a oferit două pase decisive.

Comenteaza