Motivul rupturii dintre Dan Petrescu și Nelu Varga. Țeapă de aproape 20.000 de euro dată de antrenor

Motivul rupturii dintre Dan Petrescu și Nelu Varga. Țeapă de aproape 20.000 de euro dată de antrenor

Tehnicianul a fost demis de CFR Cluj la finalul lunii noiembrie, însă adevăratul motiv al despărțirii dintre el și clubul din Gruia nu ar fi rezultatele negative.

După o lună și jumătate de la plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, noi detalii din interiorul clubului ies la iveală. Atmosfera din vestiar, dar și relațiile dintre antrenor și conducere erau din ce în ce mai tensionate, iar între clubul stătea pe un butoi cu pulbere.

Potrivit Fanatik, motivul rupturii definitive dintre Petrescu și Nelu Varga ar fi fost o țeapă de aproape 20.000 de euro dată de antrenor. Tehnicianul i-a cerut patronului să îl ajute cu un discount la o clinică stomatologică, însă după încheierea lucrării a susținut că Varga va plăti totul, aproximativ 18.000 de euro.

“Incredibil! Mă roagă să-l ajut cu o vorbă bună și-mi trimite factură de un miliard. A luat milioane de euro de la CFR Cluj în 2020 și nu poate să-și plătească aproape 20 de mii de euro pentru niște carii”, ar fi spus patronul CFR-ului.

Situația este una surprinzătoare, având în vedere că Dan Petrescu a încasat, doar în 2020, 1.9 milioane de la CFR Cluj din salariu și primele de obiectiv stipulate în contract.

Între timp, antrenorul a plecat din Gruia la finalul lunii noiembrie și este mai aproape ca niciodată de a prelua banca tehnică a ultimei clasate din prima ligă turcă, Kayserispor.

Comenteaza