Motivul plecării lui Bordeianu din Arabia Saudită. “Când am auzit, m-am speriat. A fost foarte ciudat”

Motivul plecării lui Bordeianu din Arabia Saudită. “Când am auzit, m-am speriat. A fost foarte ciudat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

MIjlocașul defensiv în vârstă de 29 de ani va reveni la CFR Cluj după doar patru luni petrecute în zona Golfului, la Al Qadisiyah.

Internaționalul român a decis să părăsescă formația din Gruia în octombrie, însă acum a revenit alături de “feroviari”, sub formă de împrumut. Motivul pentru care jucătorul nu a reușit să se impună la Al Qadisiyah a fost dezvăluit de impresarul său. La momentul transferului, oficialii clubului din Arabia Saudită nu știau care este poziția în teren a fotbalistului și credeau că Bordeianu ar putea evolua și ca atacant.

”Bordeianu s-a întors înapoi la Cluj, la 4 dimineața. A revenit împrumut până în vară. E o problemă delicată în Arabia cu numărul de străini. Când l-au cumpărat, nu știau dacă e mijlocaș sau atacant. Când am auzit ulterior, m-am și speriat. Ei au crezut că poate să joace și atacant.

A fost foarte ciudat. Aveau mare nevoie de atacant și au crezut că e mai bine să joace la Cluj până în vară, când cel mai probabil se va întoarce în Arabia Saudită. Acum e cel mai bine plătit jucător din campionatul intern”, a spus  impresarul Florin Vulturar, pentru GSP.

Comenteaza