Momente grele pentru o handbalistă de națională a Universității Cluj

Momente grele pentru o handbalistă de națională a Universității Cluj
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Extrema Ana Maria Berbece suferă în urma unei administrării greșite de medicamente la echipa națională.

Tânără de 18 ani a părăsit cantonamentul echipei naționale de tineret și a povestit pentru Telekom Sport problemele pe care le întâmpină după ce a primit o doză prea mare dintr-o pastilă. ”Am fost intoxicată, a fost o doză mult prea mare cu o pastilă, fiindcă acuzam dureri de stomac. Mi-a provocat alergie la trei săptămâni de la administrare. Conform spuselor medicilor, ar fi trebuit să se elimine din organism în 1-2 luni. Alergia aceea a provocat un întreg dezechilibru, despre care nu ştiu nimic. Mi se pare trist, oricum, că trebuie să trec prin asta, atât sănătatea mea suferă, forma mea sportiva şi faptul că pierd atât timp”, a spus extrema Universității Cluj.

Ana Maria Berbece susține că simptomele sunt grave, iar rezistența ei fizică este afectată. “Am rămas cu sechele în urma acestei alergii. Adică nu ştie nimeni ce se petrece cu organismul meu. Simptome groaznice, dureri de cap, alergii la nivelul pielii, peste tot pe corp, nu am cuvinte să explic, doar colegele de echipă ştiu în ce hal puteam să arăt, faţa mea, dacă mă vede cineva nu mă recunoaşte, este umflată, ce pot spune, îmi petrec majoritatea timpului stând în pat fiindcă nu rezist mult, atât. Nu doresc nimănui, în orice caz”, a mai adăugat handbalista.

Naționala de tineret va juca la Cluj-Napoca turneul de calificare pentru Campionatul Mondial din vara acestui an. România va întâlni Croația, Georgia și Ucraina. Din lotul reprezentativei U20, mai face parte o altă jucătoare a Universității Cluj, Raluca Petruș.

Comenteaza