Moment special pentru un "feroviar" în meciul cu Poli Iași. S-a duelat chiar cu tatăl său

Moment special pentru un "feroviar" în meciul cu Poli Iași. S-a duelat chiar cu tatăl său
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tânărul fundaș al CFR-ului, Matei Ilie, a avut parte de o experiență inedită la cel mai recent joc din Superligă.

Ajuns în Gruia în timpul actualei stagiuni, după ce a făcut o bună parte din juniorat în Italia, stopper-ul a început să devină o soluție pentru defensiva "feroviarilor". Andrea Mandorlini i-a oferit mai multe șanse tânărului, care joacă în partea stângă a trio-ului defensiv propus de antrenorul italian.

Chiar dacă nu a evoluat încă din primul minut la meciul dintre CFR Cluj și Poli Iași, ci a intrat spre finalul partidei, Matei Ilie a avut parte de un moment special. Fundașul a avut șansa de a se duela chia cu tatăl său, Costel Ilie, antrenor secund la Poli Iași și fost jucător la Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo și FC Vaslui.

"A fost un meci foarte frumos. Vă dați seama că este modelul meu în viață, în fotbal și am primit multe sfaturi de la el. Cel mai important sfat a fost să rămân modest și serios. A fost ciudat să joc împotriva lui, dar nu m-am gândit pe timpul meciului. De abia după meci am stat să vorbim despre partidă și despre campionat", a spus stopper-ul pentru FRF TV.

La vârsta de 13 ani, Matei Ilie a plecat în Italia, unde a jucat la nivel de juniori pentru Sesto Giovanili, Padova și Verona, iar în urmă cu două luni a revenit în România, la CFR Cluj. Pentru trupa din Gruia, fundașul a jucat de 5 ori, în Superligă și Cupa României.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost convocat la naționalele U17, U20 și U21 ale României, pentru cea din urmă reușind să marcheze golul victoriei în meciul cu Finlanda, din urmă cu o lună.

Alături de Matei Ilie, la selecționata de tineret a României au mai fost convocați alți trei jucători de la CFR Cluj, portarii Răzvan Sava și Otto Hindrich și mijlocașul Luca Mihai.

Comenteaza