Moment istoric la CFR: Cadu părăseşte echipa

Moment istoric la CFR: Cadu părăseşte echipa
Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, s-a despărţit de formaţia din Gruia după opt ani, în care a câştigat trei campionate, trei cupe, şi două supercupe ale României.

Cadu este cel care a adus primul şi al treilea titlu de campioană CFR-ului prin penalty-urile decisive transformate contra Universităţii Cluj.

"Le mulţumesc pentru tot, din suflet. E o senzaţie ciudată să părăsesc acest club după 8 ani. Aici am trăit cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. S-a încheiat un ciclu, poate e mai bine şi pentru mine şi pentru club că am încheiat acum această colaborare. Clujul şi CFR vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Le ţin pumnii băieţilor în încercarea de a ajunge în grupele Europa League", a declarat Cadu pentru stiridesport.ro.

În schimb, fundaşul Ionuţ Rada, 31 de ani, şi-a prelungit angajamentul cu alb-vişinii pe o perioadă de doi ani. El este singurul dintre jucătorii aflaţi la final de contract care va rămâne în Gruia.

"Ionuţ Rada şi-a prelungit angajamentul cu clubul nostru până la data de 30.06.2016. Îi urăm mult succes în continuare în culorile alb-vişinii şi sperăm să atingă din nou performanţele din anii precedenţi", se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al clubului.

Rada a jucat la CFR din 2010, cu o întrerupere de 6 luni, timp în care a fost împrumutat la Karlsruher SC, în 2.Bundesliga.

 

Etichete
Comenteaza