Mobilizare totală la CFR înaintea derby-ului cu Dinamo. Miriuță: ”Jucătorii își vor da viața pe teren”

Mobilizare totală la CFR înaintea derby-ului cu Dinamo. Miriuță: ”Jucătorii își vor da viața pe teren”
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, se gândește doar la victorie înaintea derby-ului cu Dinamo, și anunță că jucătorii săi își vor da viața pe teren. Cele două formații se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:15, pe arena din Gruia, în penultima etapă din play-off.

Înaintea derby-ului cu Dinamo, CFR Cluj ocupă locul 4 în play-off, cu 33 puncte. "Alb-roșii" sunt pe 3, cu 36 puncte. Cu un succes în meciul de sâmbătă, ardelenii îi vor egala la puncte pe elevii lui Cosmin Contra, putând spera la locul 3. De partea cealaltă, Dinamo își joacă ultima carte pentru titlu. Orice alt rezultat în afară de victorie ar scoate-o definitiv din cursa pentru campionat.

Vasile Miriuță a subliniat că nu va face jocurile nimănui în ultimele două etape, arătându-se dezinteresat de cine va câștiga titlul. CFR vrea să uite, totodată, și de eșecul usturător cu CS Universitatea Craiova, scor 0-3, de săptămâna trecută.

"Avem un meci foarte dificil, știm cu toții. Am văzut supoziții prin presă, unii spun că suntem steliști, alții că suntem dinamoviști, să știți un singur lucru: suntem CFR-iști cu toții, și noi, și jucătorii, și mâine (sâmbătă - n. red.) vom juca pentru onoarea noastră și pentru suporteri. Pot să garantez acest lucru", a spus Vasile Miriuță.

Antrenorul echipei din Gruia anunță 5 schimbări în primul "11". "Vor juca 5 jucători (noi - n. red.), pe care eu îi aleg. I-am văzut și săptămâna asta și cred că își vor da viața pe teren. Mâine vom arăta că suntem o echipă mare, nu ne interesează ce zice lumea".

Din echipa ”feroviarilor” vor lipsi Tomislav Gomelt (întindere) și portarul Mihai Mincă (ruptură musculară). Miriuță se va putea baza, însă, pe Mario Camora, Ciprian Deac, Nouvier și Cristi Bud.

După duelul cu Dinamo, ultimul de acasă din acest sezon, CFR Cluj va mai avea o deplasare cu FC Viitorul. ”Ne dorim să câștigăm aceste două jocuri, să facem 6 puncte și să terminăm acolo sus. Chiar nu mă interesează cine va lua titlul”.

CFR Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:15, pe arena din Gruia, în penultima etapă din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Dolce, Look și Digisport.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest campionat, ambele având câte o victorie, iar un alt meci încheindu-se la egalitate.

Clasament play-off:

1. FCSB - 38 puncte
2. FC Viitorul - 38 puncte
3. Dinamo - 36 puncte
4. CFR CLUJ - 33 puncte
5. CS Universitatea Craiova - 31 puncte
6. Astra Giurgiu - 26 puncte

Comenteaza