MM Stoica, aşteptat la “U”

MM Stoica, aşteptat la “U”
Fanii Universităţii au profitat de prezenţa lui Mihai Stoica, scandându-i numele. Florian Walter spune că aşteaptă un răspuns în perioada următoare.
Varianta Mihai Stoica manager general la “U” Cluj prinde contur. Fostul conducător al Unirii Urziceni a fost prezent duminică în tribuna oficială a arenei “Cetate”, urmărind partida câştigată de “studenţi”, 2-1 cu Oţelul Galaţi. Stoica a luat loc lângă finanţatorul clujenilor, Florian Walter, cu care s-a întreţinut pe tot parcursul partidei.

Mihai Stoica este numele cel mai vehiculat pentru preluarea funcţiei de manager general al Universităţii. Florian Walter, finanţatorul clubului clujean, a recunoscut în urmă cu mai multă vreme că-l doreşte pe Stoica în conducerea Universităţii. Mai mult, Walter a dezvăluit acum o lună că i-a făcut o ofertă concretă, aşteptând ca aceasta să se materializeze. “I-am spus lui Mihai că i-am pregătit casa la Cluj, am zugrăvit-o şi îl aştept să-i dau cheile”, spunea Walter. Varianta a început să prindă contur acum două săptămâni, când Mihai Stoica a renunţat la funcţia de manager general al Unirii Urziceni, echipă cu care a obţinut opt puncte în grupele Ligii Campionilor şi şi-a trecut în palmares un titlu de campion. Blogul fostului conducător al ialomiţenilor a fost asaltat de mesaje din partea fanilor “U”-işti care îl rugau să accepte varianta Universităţii.

Duminică, speranţele suporterilor au căpătat şi mai mare consistenţă, după ce Mihai Stoica a urcat în tribuna oficială a stadionului “Cetate” din Alba Iulia, luând loc lângă Florian Walter. Cei doi s-au întreţinut pe tot parcursul partidei, iar la pauză Stoica a fost asaltat de spectatorii de la tribuna I, care l-au chestionat despre planurile de viitor. Fostul stelist nu a dorit să facă nicio declaraţie la finalul meciului. “Până nu iau o decizie nu vreau să vorbesc cu presa. Vă rog să-mi respectaţi decizia”, au fost cuvintele lui MM la finalul partidei.

Nici finanţatorul Florian Walter nu a dorit să dea mai multe detalii. Acesta s-a limitat să spună pentru ZIUA de CLUJ că Stoica a dorit doar să urmărească meciul Universităţii contra Oţelului şi că nu a intrat în discuţii mai aprofundate, legate de o viitoare colaborare. “Încă nu am discutat amănunţit problema colaborării. Mihai a dorit să vină la meci, noi l-am primit cu cea mai mare plăcere, atâta tot. Nu se ştie când va da un răspuns ofertei. Deocamdată aşteptăm”, a declarat Walter. Omul cu banii de la “U” Cluj a încercat să-i aducă pe jucători şi pe fani cu picioarele pe pământ, după a doua victorie consecutivă în campionat, spunând că echipa mai are mult de muncă. “Nu sunt foarte mulţumit de joc, mai degrabă de rezultat. A existat o creştere faţă de partida trecută, dar mai avem mult de muncă, asta e clar. Suntem abia la început de drum, să nu uităm asta”, a declarat Walter.

Universitatea ocupă în acest moment locul opt în clasament, cea mai bună performanţă de acest gen în Liga I din ultimii 15 ani. Clujenii vor da piept în următoarea etapă cu o altă candidată la titlu, Dinamo Bucureşti. Partida se va juca de la ora 20:30, în direct la Antena 1.

Walter: “Jucăm la victorie cu Dinamo”

Finanţatorul Universităţii, Florian Walter, spune că meciul de vineri, din “Ştefan cel Mare”, împotriva celor de la Dinamo nu este unul special şi anunţă că “U” merge la Bucureşti după trei punte. “Cu Dinamo e un meci de 1X2, se poate întâmpla orice. Nu mi-e teamă de forma ofensivă bună a dinamoviştilor. Şi noi am marcat în fiecare meci, aşa că nu văd de ce nu am face-o şi vineri. Mergem să luăm trei puncte, vom juca la victorie”, a declarat Florian Walter.


Comenteaza