Miriuță vrea să rămână la CFR și din vară. "Mă simt foarte bine aici"

Miriuță vrea să rămână la CFR și din vară.
Antrenorul "feroviarilor" regretă, însă, că echipa sa nu se află pe primul loc din cauza celor șase puncte în minus cu care a început sezonul.

Echipa din Gruia s-a impus cu 2-1 pe terenul campioanei Astra Giurgiu, joi seara, în runda cu numărul 18 din sezonul regulat al Ligii 1. CFR Cluj ajunge, astfel, la 29 puncte și se menține pe locul 5, la 5 puncte în spatele liderului Steaua.

"N-am vrut să facem spectacol azi, ci să câştigăm. Avem, totuși, un regret că nu suntem pe primul loc. Am strâns 35 de puncte... În clasamentul meu, acolo ne aflăm. Dar important este că ne-am distanţat de urmăritoarele noastre. Avem timp să respirăm, dat fiind că ne aşteaptă un meci dificil cu Timişoara. Ar fi păcat să nu terminăm acolo sus", a spus antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță, pe Digisport.

Vasile Miriuță și-a exprimat intenția de a continua pe banca "vișiniilor" și din vară. Acesta regretă, însă, că echipa sa nu va putea evolua în cupele europene din sezonul viitor.

"E un pic supărător că nu putem juca în Europa, dar aceşti jucători, din vară, cu siguranță vor face pasul către echipe mai mari. Alte probleme nu sunt. Banii sunt la zi. Formăm un grup unit, suntem ca o familie. Mă simt foarte bine la Cluj și îmi doresc să rămân cât mai mult timp la CFR", a mai zis el.

De partea cealaltă, Marius Șumudică și-a pierdut speranța că Astra mai poate prinde un loc de play-off.

"Un joc bun din punct de vedere ofensiv, am avut trasee, am dominat o echipă bună, care în repriza a doua s-a băgat în poartă şi a luat punctele. Îi felicit! Le-am spus de la început băieților despre fazele fixe. La primul corner luăm gol, la al doilea facem penalty. Mie nu-mi place să dau în jucători, dar cert este că sunt greşeli flagrante pe care le comitem la fiecare meci. Aşa nu te poţi califica în play-off şi nici nu merităm. Şansele noastre de a ajunge acolo sunt sub 20%", a declarat Șumudică.

Actuala deținătoare a titlului ocupă în acest moment locul 10, cu doar 20 puncte, și la 9 puncte distanță de ultima poziție care asigură calificarea în play-off.

Luni, 5 decembrie 2016, de la ora 18:00, CFR Cluj va primi vizita celor de la ACS Poli Timișoara. Cu o zi înainte, giurgiuvenii vor evolua în deplasare cu FC Voluntari.

Comenteaza