Miriuță se mulțumește și cu un punct. "Nu a fost ușor să revenim de la 0-2"

Miriuță se mulțumește și cu un punct.
Antrenorul echipei din Gruia a declarat că starea gazonului și oboseala acumulată de jucătorii săi în ultimele săptămâni au împiedicat pe CFR să câștige meciul cu ultima clasată.

"Nu a fost uşor să revenim de la 0-2. Am avut două ocazii de a marca în primele 15-20 minute şi dacă reușeam să le fructificăm, cred că altul era rezultatul. A fost un teren foarte greu, îngheţat, chiar dacă sistemul de încălzire a mers de ieri dimineaţă. Trebuie să fim mulţumiţi cu un punct în aceste condiţii. Mergem mai departe şi vedem ce va fi. Am fost şi obosiţi pentru că în fiecare meci folosim aceiaşi 12 sau 13 jucători, nu avem multe soluţii la dispoziţie pe bancă şi acest lucru se observă în prestaţiile noastre pentru că s-a acumulat oboseala", a spus Vasile Miriuță, după 2-2 cu Timișoara.

"Victoria am scăpat-o la o regulă nescrisă, care demonstrează că 70-80% e noroc în fotbal. Noi vom depune memoriu pentru greşelile care s-au întâmplat. Nu am nimic cu arbitrul. El a fost simpatic, mi-a spus că dacă a greşit, să-l iert. Greşeala face parte din joc", a declarat tehnicianul formației de pe Bega, Ionuț Popa.

CFR Cluj ocupă în acest moment locul 5, cu 30 puncte. ACS Poli Timișoara rămâne pe ultima poziție, cu doar 5 puncte. Etapa viitoare, "feroviarii" vor juca în deplasare cu CS Universitatea Craiova, iar bănățenii vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

VEZI CRONICA PARTIDEI

 

Comenteaza