Miriuță recunoaște: ”E cel mai slab joc al nostru și trebuie să-l uităm”

Miriuță recunoaște: ”E cel mai slab joc al nostru și trebuie să-l uităm”
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, își dorește să uite cât mai repede înfrângere dureroasă suferită în fața Craiovei, duminică seara, în etapa a 8-a din play-off.

Ardelenii au cedat cu 0-3 pe arena din Gruia, golurile oaspeților fiind marcate de Ivan (29, 75) și Zlatinski (43). În urma acestui eșec, CFR Cluj a ieșit definitiv din cursa pentru titlu.

"E o seară tristă, cred că e cel mai slab joc al nostru, trebuie să recunosc. E o înfrângere meritată. E ușor să găsesc acum scuze, că ne-au lipsit câțiva jucători, și pe Cipri Deac a trebuit să-l schimb prin minutul 7, nu s-a simțit bine deloc. Trebuie să recunoaștem, Craiova a fost mai bună ca noi din toate punctele de vedere. Ei au marcat la prima fază, al doilea gol a venit pe fondul unor greșeli în lanț. Trebuie să uităm acest joc, mai avem încă două meciuri. Urmează unul foarte greu cu Dinamo și vom încerca să-l câștigăm. Azi (duminică - n. red.) ne-am dorit victoria, dar atât am putut", a spus antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță.

"Feroviarii" se află pe locul 4 în play-off, cu 33 puncte, iar CS Universitatea Craiova se află pe 5, cu 31 puncte.

În următoarea etapă, penultima din play-off, elevii lui Vasile Miriuță vor evolua acasă cu Dinamo. Partida se va disputa sâmbătă, 6 mai, de la ora 20:30.

Comenteaza