Miriuță nu se dezminte: ”CFR e peste Dinamo. Trebuie să ne vedem lungul nasului”

Miriuță nu se dezminte: ”CFR e peste Dinamo. Trebuie să ne vedem lungul nasului”
Vasile Miriuță crede că titlul e o pălărie prea mare pentru Dinamo. Tehnicianul ”alb-roșiilor” recunoaște, în schimb, superioritatea fostei sale echipe. ”CFR e peste noi”, afirmă Miriuță.

După 14 runde, CFR Cluj este liderul campionatului cu 33 puncte. Ardelenii au un avans de 4 puncte față de a doua clasată, FCSB. Dan Petrescu este însă nemulțumit de evoluția "feroviarilor". În ultimul meci, ceferiștii au remizat acasă cu FC Botoșani (0-0). A fost primul meci fără gol marcat al echipei din Gruia din acest sezon. Egalul cu moldovenii a atras și criticile fanilor la adresa lui Petrescu.

"Pot să mă certe, să mă înjure, să zică ce vor. Dar să nu uite unde e CFR, să se uite la clasament. Și cât e acolo, măcar să ne ajute", s-a descărcat "Bursucul" la finalul meciului.

Cu toate astea, Vasile Miriuță se teme de fosta sa echipă. Tehnicianul lui Dinamo crede că titlul e o pălărie prea mare pentru gruparea din Ștefan cel Mare. "Alb-roșii" sunt pe 6, ultimul loc care asigură calificarea în play-off, cu 20 puncte. Etapa trecută, Miriuță a bifat prima victorie după venirea în "Groapă". Dinamo a bătut-o cu 3-0 pe Juventus București.

"Obiectivul nostru e să terminăm în primele 6. Odată intrați în play-off, vom putea schimba obiectivul, dar acum trebuie să ne vedem lungul nasului. Trebuie să recunoaștem că CFR, Craiova și FCSB sunt peste noi. Dacă eram mai buni, eram pe alt loc acum", a spus Miriuță, citat de ProSport.

Vasile Miriuță a mai antrenat-o în acest sezon pe Concordia Chiajna. Anul trecut s-a aflat pe banca lui CFR Cluj, cu care s-a clasat pe locul 4.

Comenteaza