Miriuță, nostalgic după atmosfera de la CFR: ”Suporterii erau mereu alături de mine”

Miriuță, nostalgic după atmosfera de la CFR: ”Suporterii erau mereu alături de mine”
Actualul tehnician de la Dinamo, Vasile Miriuță, este încă nostalgic după atmosfera din Gruia. ”Suporterii erau mereu alături de mine”, afirmă fostul antrenor al ”feroviarilor”.

Pe 19 noiembrie, la București, Vasile Miriuță își va înfrunta pentru a doua oară fosta echipă în acest sezon. Prima dată s-a întâmplat în 17 septembrie, când se afla pe banca Chiajnei. CFR a câștigat atunci cu 1-0, în urma unui gol marcat de Ciprian Deac din penalty.

"Clujul îmi lipsește, sincer. M-am simțit formidabil acolo, niște oameni minunați. Suporterii au fost mereu alături de mine, chiar și când am pierdut cu Dinamo și Craiova (ambele la scorul de 0-3, în finalul sezonului - n. red.). Va fi un meci greu cu ei. CFR are jucători de valoare. Am pierdut cu Chiajna, dar a doua oară sper să ies învingător. Abia aștept să-i revăd pe Cipri Deac, Laurențiu Rus, Camora, Omrani și Mureșan. Am lucrat cu ei și mă bucur că au rămas acolo. Sunt niște caractere extraordinare. Noi trebuie să ajungem în play-off. Suntem la un singur punct de locul 6", a spus Miriuță, pentru ZIUA de CLUJ.

Vasile Miriuță s-a despărțit de CFR Cluj la finalul lunii mai, deși fusese reconfirmat în funcție după ieșirea din insolvență a clubului. Sub comanda sa, "feroviarii" au terminat pe 4 în sezonul trecut. Înainte de a veni în Ștefan cel Mare, Miriuță a trecut mai întâi pe la Concordia Chiajna. El i-a mai pregătit pe "feroviari" și în 2014.

CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 37 puncte. Dinamo este pe 7, cu 24 puncte. În ultima rundă, ardelenii au bătut-o acasă cu 1-0 pe CSM Politehnica Iași. De partea cealaltă, "alb-roșii" au trecut cu 3-0 de Gaz Metan Mediaș.

Comenteaza