Miriuță își ia gândul de la play-off după eșecul cu CFR: ”Atât putem”

Miriuță își ia gândul de la play-off după eșecul cu CFR: ”Atât putem”
Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, e dezamăgit de rezultatul obținut cu CFR Cluj. ”Nu are rost să mai vorbim de play-off acum. Atât putem”, a spus fostul tehnician din Gruia.

Miriuță crede că ambele goluri ale clujenilor au venit pe fondul unor greșeli mari făcute de elevii săi. CFR a deschis scorul prin Omrani, din pasa lui Deac (49). Al doilea gol a fost marcat de Culio, din penalty (54).

"Am făcut o repriză bună, dar două greşeli individuale au schimbat tot. Atât putem deocamdată. A greşit şi Oliva (l-a faultat în careu pe Deac, n. red.), să dai peste picior în careu, e inexplicabil. Cu puţin noroc puteam conduce în prima repriză. Nu are rost să mai vorbim de play-off acum. E normal ca unii dintre fani să strige demisia, dar nu au strigat toţi", a spus Miriuță, la Digisport.

După 0-2 în fața CFR-ului, formația din Ștefan cel Mare este la patru puncte distanță de ultima poziție care asigură calificarea în play-off. "Alb-roșiii" ocupă locul 7 cu opt etape înainte de finalul sezonului regulat, având 24 puncte.

Comenteaza