Miriuță dezminte o posibilă ofertă de la Dinamo. "Am un contract ferm cu CFR"

Miriuță dezminte o posibilă ofertă de la Dinamo.
Antrenorul "feroviarilor" se află la al doilea mandat pe banca echipei din Gruia. Sub comanda lui Vasile Miriuță, CFR Cluj a bifat 6 victorii, 5 remize și o singură înfrângere în actuala stagiune de campionat.


">

"Nu se pune această problemă. Chiar dacă m-ar contacta cineva de la Dinamo sau de la oricare alt club, eu am un contract ferm cu CFR. Mă simt foarte bine aici și îmi doresc să rămân cât mai mult timp", a declarat tehnicianul de 48 ani.

Gruparea din Gruia se pregătește de duelul cu Viitorul lui Hagi. Înaintea disputei cu constănțenii, "feroviarii" ocupă locul 7, cu 17 puncte și un golaveraj de 22-9.

"Vom întâlni o echipă foarte bună, cu un antrenor care a făcut lucruri frumoase în ultimii ani. Sper să fie un meci frumos, iar arbitrajul să se ridice la nivelul meciului. Nu ne va fi ușor, dat fiind că acolo vom da peste jucători de națională precum Romario Benzar sau Răzvan Marin. Dar noi ne dorim victoria, pentru a ne menține în apropierea locurilor de play-off", a spus Miriuță.

Fundașul Ionuț Larie a jucat timp de patru ani la echipa lui Gică Hagi, timp în care a strâns 111 apariții și 6 goluri. El a venit la CFR în 2014.

"S-a schimbat mult echipa de când am plecat de acolo. Nu știu dacă mai este vreun jucător cu care să fi fost coleg la vremea respectivă. Dar am rămas prieten cu mulți oameni de acolo. Atât noi, cât și Viitorul, am practicat un fotbal frumos până acum. Sper ca noi și spectatorii să ne bucurăm din plin de spectacol", a afirmat fotbalistul de 29 ani.

În ultimul joc, 1-0 cu CSM Politehnica Iași, Larie a fost scos de pe teren în minutul 75, după o accidentare la gleznă. "La momentul respectiv, nu-mi mai simțeam piciorul. Dar acum sunt bine, de ieri mi-am reluat antrenamentele și cu siguranță voi fi apt pentru jocul de mâine", a mai zis el.

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța se va desfășura vineri, 21 octombrie, de la ora 20:30, în localitatea constănțeană Ovidiu. Meciul va putea fi urmărită la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza