Miriuță a dezvăluit arma secretă a CFR-ului pentru derby-ul cu Steaua: ”Cu golul lui vom câștiga”

Miriuță a dezvăluit arma secretă a CFR-ului pentru derby-ul cu Steaua: ”Cu golul lui vom câștiga”
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, a dezvăluit cine va fi arma secretă din derby-ul cu Steaua, programat luni, în a doua zi de Paște, pe propriul teren.

Tehnicianul "feroviarilor" e convins că CFR-ul va bate Steaua prin golul lui Ciprian Deac. Mijlocașul de 31 ani a fost curtat mai multe săptămâni de formația lui Laurențiu Reghecampf, dar în cele din urmă a decis să continue în Gruia și din sezonul următor.

"Laurențiu îmi e prieten, n-am nimic cu el, dar vom face tot ce e posibil să batem Steaua și o vom bate. Sunt sigur că vom câștiga cu golul lui Cipri Deac săptămâna viitoare", a spus Miriuță, duminică, după meciul cu FC Viitorul.

CFR Cluj ocupă locul 4 în play-off, cu 29 puncte. Steaua ocupă prima poziție, având 36 puncte. Etapa trecută, ardelenii au remizat acasă cu Viitorul, scor 0-0, iar trupa lui Reghecampf a câștigat cu 1-0 pe terenul lui CS Universitatea Craiova.

CFR Cluj și Steaua s-au mai întâlnit de 3 ori în acest campionat, ambele echipe având câte o victorie, un alt meci încheindu-se la egalitate.

Ciprian Deac a marcat 5 goluri pentru "feroviari" în acest an, unul dintre ele chiar împotriva Stelei.

CFR Cluj - Steaua se joacă luni, 17 aprilie, de la ora 19:30, pe arena din Gruia, în cea de-a șasea etapă din play-off.

Comenteaza