Mircea Lucescu se simte bine, nu sunt complicaţii, se recuperează după intervenţia chirurgicală

Mircea Lucescu se simte bine, nu sunt complicaţii, se recuperează după intervenţia chirurgicală
Mircea Lucescu se simte bine şi se recuperează după intervenţia chirurgicală, medicii recomandându-i să nu primească prea multe vizite, deşi nu există complicaţii postoperatorii.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Bogdan Popescu.

Acesta a precizat că Mircea Lucescu se simte bine şi se recuperează după intervenţia chirurgicală la care fost supus duminică.

Bogdan Popescu a mai spus că Mircea Lucescu nu a suferit complicaţii în urma operaţiei, dar trebuie să se odihnească, din acest motiv neputând fi vizitat decât de membrii familiei.

"Orice vizită presupune un efort. Nu este indicat să primească multe vizite. Trebuie să mai aşteptăm", a spus purtătorul de cuvânt de la SUUB.

Bogdan Popescu a mai spus că Mircea Lucescu încă nu se uită la televizor, dar va putea face acest lucru în scurt timp.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit vineri într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală.

Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă. În urma accidentului, Lucescu a suferit multiple fracturi ale coastelor şi contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept.

Lucescu a fost supus, duminică, unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea lichidului acumulat în cavitatea toracică. Medicii au anunţat luni că starea postoperatorie este bună şi nu au apărut complicaţii.

În 15 iulie 2009, tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a suferit un preinfarct, atunci fiind operat la Doneţk.

 

Comenteaza