Ministrul Sporturilor este la Cluj şi promite un Complex Sportiv Național în oraş

Ministrul Sporturilor este la Cluj şi promite un Complex Sportiv Național în oraş
| Foto: facebook.com/PrefecturaCluj

Carol Novak și Szilard Tasndai s-au întâlnit în cursul zilei, iar printre subiectele abordate de cei doi s-a aflat și construirea unui Complex Sportiv Național la Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Aflat în vizită la Cluj-Napoca, ministrul Sportului Carol Novak a discutat cu prefectul județului, Szilard Tasnadi. Cei doi au vorbit despre reformele necesare pentru îmbunătățirea performanțelor sportivilor din județ, dar și despre înființarea unui Complex Sportiv Național la Cluj-Napoca.

“În această dimineață, domnul prefect Tasnádi István-Szilárd, a avut plăcerea să îl primească la Palatul Administrativ, pe ministrul sportului și tineretului, domnul Novák Károly Eduárd.

Sporturile competiționale din România au nevoie de reforme, iar județul Cluj și sportivii de aici vor fi mari câștigători ai acestei schimbări. În ultimul deceniu, domnul ministru și-a dovedit deja valoarea ca sportiv de performanță̆ aducând țara în topul clasamentelor.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilitatea alocării a unui buget pentru posturile vacante, înființarea unui Complex Sportiv Național la Cluj-Napoca și alocarea de fonduri pentru Corpul C din Complexul pentru cazarea sportivilor, situat pe Str. Nicolae Cristea, care se află într-o stare avansată de degradare. De asemenea, s-a evidențiat necesitatea modificării Ordinului de ministru 2.345/2010 care se referă la închirierea bazelor sportive, tarifele rămânând la nivelul anului 2010, iar costurile cu utilitățile au crescut. Suntem siguri că reformele planificate vor servi atât intereselor țării, cât și pe cele ale sportivilor deopotrivă, iar în viitor vom reuși să câștigăm mult mai multe medalii la competițiile mondiale”, a transmis Prefectura Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza