Mijlocaşul lui CFR Cluj, Karlo Muhar: Golul de la 25 de metri în poarta Craiovei nu a fost un accident

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Karlo Muhar: Golul de la 25 de metri în poarta Craiovei nu a fost un accident
| Foto: CFR Cluj Facebook

Karlo Muhar, marcatorul unui gol spectaculos, de la 25 de metri, împotriva Craiovei, mărturiseşte că reuşita lui nu a fost un accident, chiar antrenorul Dan Petrescu l-a încurajat la antrenamente să exerseze şuturile de la distanţă.  

CFR Cluj s-a impus în meciul de pe teren propriu contra celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0, în cadrul etapei cu numărul 10 din Liga 1. Karlo Muhar, marcatorul unui gol spectaculos de la 25 de metri împotriva Craiovei, garantează că golul său nu a fost un accident.

Karlo Muhar (26 de ani), care l-a învins pe portarul Craiovei, în Gruia, cu un șut năprasnic, de la aproximativ 25 de metri. Mijlocașul lui CFR Cluj a explicat că reușita nu a fost un accident, întrucât a repetat de multe ori execuția la antrenamente, iar Dan Petrescu chiar l-a sfătuit să încerce mai des poarta. 

"Cred că am arătat pe teren cum ne-am antrenat săptămânile trecute, am arătat că vrem să câștigăm. Am avut forță și încredere, am vrut să atacăm. Am încercat execuția de multe ori la antrenamente.

Antrenorul m-a încurajat să trag de la distanță, știu că am șut bun, așa că trebuia să încerc. Jucăm în multe competiții, s-au întâmplat multe lucruri în ultimele două-trei luni, dar avem un lot cu multă calitate și am arătat-o astăzi. Sper să continuam așa", a declarat Muhar, citat de digisport.ro.  

Karlo Muhar este un mijlocaș de origine croată, care a evoluat în ultimul sezon pentru CSKA Sofia. Fotbalistul a aparținut însă de Lech Poznan, campioana Poloniei din stagiunea recent încheiată şi a fost transferat de CFR Cluj în această vară. 

Comenteaza