Mijlocaşul din Ucraina transferat la CFR Cluj: "Am plecat din țară chiar când a început războiul. Foștii colegi ucraineni nu pot părăsi țara"

Mijlocaşul din Ucraina transferat la CFR Cluj: "Am plecat din țară chiar când a început războiul. Foștii colegi ucraineni nu pot părăsi țara"
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a anunțat marți transferul mujlocaşului din Ucraina, Lovro Cvek. Jucătorul în vârstă de 26 de ani, de la Zorya Luhansk, a oferit și primele declarații după ce a parafat contractul cu gruparea din Gruia.

”Sunt foarte fericit că am devenit parte din acest club mare. Am auzit multe lucruri bune despre CFR și sunt foarte, foarte fericit. Eram în Ucraina, dormeam, m-a sunat soția mea în jurul orei 06:00 și mi-a spus că a început războiul. Nu îmi venea să cred, apoi am început să sun pe toată lumea”, a spus Cvek.

Fotbalistul speră ca în curând războiul să se termine. ”În cele din urmă, am ajuns aici, totul este bine, dar acest război este incredibil. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă, sper ca în curând să se termine și totul să fie bine.

Nu am fost speriat pentru nu am auzit nimic atunci. În Zaporojie nu a fost nimic, așa că a fost mai ușor pentru mine, dar după ce am văzut celelalte lucruri, a fost complet diferit. Am plecat din țară chiar când a început războiul.

Foștii colegi ucraineni nu pot părăsi țara din cauza acestei situații. Am vorbit cu ei, sunt puțin speriați, dar și ei speră ca totul să revină la normal", a spus Lovro Cvek, pentru CFR TV.

Fanii campioanei i-au dorit mult succes la CFR şi îi transmit să dea totul pentru echipă şi câştigarea campionatului. "Bine ai venit, Lovro Cvek în familia CFR!"

Comenteaza