Silvășan și Cuic, suspendați după incidentele de la finalul partidei cu SCM U Craiova

Silvășan și Cuic, suspendați după incidentele de la finalul partidei cu SCM U Craiova
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Antrenorul formației clujene va rata prima partidă din play-off, în timp ce directorul sportiv nu va putea fi prezent la ultimele două jocuri din sezonul regulat.

Evenimentele de la finalul partidei dintre U-BT și SCM U Craiova au lăsat urmări pentru “studenți”. Eliminat de pe teren după ce a criticat mai multe decizii de arbitraj, Mihai Silvășan a primit trei etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Baschet și va rata ultimele două jocuri din sezonul regulat și primul meci din play-off.

“La Craiova s-au întâmplat multe lucruri care nu au fost în regulă, însă îmi asum în întregime situația creată. Sunt vinovat pentru cele întâmplate. Voi suporta toate consecințele care se impun și nu vreau să fie un eveniment care să destabilizeze echipa înainte de play-off. Mai multe nu discutăm, lucrurile merg mai departe și trebuie să ne concentrăm la fiecare meci”, a declarat antrenorul, pentru site-ul oficial al clubului.

În plus, directorul sportiv executiv și antrenorul secund al echipei, Branko Cuic, a fost suspendat pentru două etape din cauza declarațiilor de la finalul turneului de la Craiova.

“Este total nedreaptă sancțiunea mea. Nu am primit niciun tehnic, niciun avertisment. Dacă această decizie se bazează pe declarația mea de după meci, ceea ce am spus atunci rămâne valabil și acum. Această situație ne va ajuta să fim mai uniți și mai pregătiți pentru lupta finală”, a spus Cuic.

Comenteaza