Mihai Silvășan, nemulțumit după succesul cu Dinamo: “A fost un meci foarte prost din partea noastră. Am permis prea multe puncte”

Mihai Silvășan, nemulțumit după succesul cu Dinamo: “A fost un meci foarte prost din partea noastră. Am permis prea multe puncte”
| Foto: u-bt.ro

U-BT a reușit o nouă victorie în Liga Națională, scor 98-89, în fața formației din capitală, însă tehnicianul nu a fost încântat de prestația elevilor săi.

“Studenții” au continuat parcursul perfect din campionat, au ajuns la șapte victorii consecutive și rămân singura formație neînvinsă în noul sezon al Ligii Naționale. Cu toate acestea, la finalul meciului, Mihai Silvășan s-a declarant nemulțumit de prestația jucătorilor săi, însă succesul l-a bucurat.

“A fost un meci foarte prost din partea noastră, cel puțin la nivel de apărare. Am permis prea multe puncte. Pe de altă parte, știam că Dinamo este o echipă incomodă, care practică un baschet agresiv. Am încercat să contracarăm jocul lor agresiv, dar nu am prea reușit. Am făcut 24 de turn-over-uri, ceea ce este enorm pentru un meci de baschet.

Una peste alta, mă bucur că am câștigat și că am găsit soluții. Mă bucur că Mike Dixon s-a adaptat rapid, a jucat bine pentru primul lui meci. A jucat și puțin accidentat, a avut o problemă musculară, însă și-a arătat experiența și valoarea când a fost cazul. Ne dorim să ne refacem foarte bine, mâine urmează un meci cu o altă echipă incomodă. Trebuie să găsim resursele necesare să câștigăm”, a spus Mihai Silvășan.

Justin Edwards, MVP-ul partidei și-a completat antrenorul. “A fost un meci urât. Nu am jucat la nivelul nostru, dar este bine că am obținut victoria. Am pierdut numeroase mingi și cred că am fost puțin nesăbuiți la unele faze. Suntem neînvinși și sperăm să jucăm mai bine mâine”, a declarant baschetbalistul.

Pentru U-BT urmează o nouă partidă pe teren propriu, în compania celor de la SCMU Craiova. Jocul se va disputa în această seară, de la 19:30.

Comenteaza