Mihai Silvășan, mulțumit de progresul elevilor săi: “Suntem mai buni decât la turneul precedent”

Mihai Silvășan, mulțumit de progresul elevilor săi: “Suntem mai buni decât la turneul precedent”
| Foto: u-bt.ro

U-BT a reușit să termine neînvinsă și turneul de la Sibiu și a ajuns la 10 victorii consecutive în actualul sezon al Ligii Naționale.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Studenții” par de neoprit în campionat, unde au strâns 10 succese, din tot atâtea partide. Deși, la ultimul turneu, au întâlnit mare rivală CSU Sibiu și una dintre echipele bune din campionat, BCMU Argeș Pitești, clujenii au triumfat fără emoții în ambele partide și își mențin recordul intact.

Antrenorul Mihai Silvășan a lăudat modul în care elevii săi au evoluat în cele două partide și recunoaște că formația sa progresează la fiecare turneu, iar nivelul de joc crește constant.

“Mă bucur de felul cum am tratat meciul. Am controlat partida în totalitate. Am început cu o apărare bună, ne-am distanțat la peste 20 de puncte și țin să îi felicit pe băieți pentru victorie. Am obținut două victorii și mergem mai departe.

Trebuie să ne îmbunătățim jocul la antrenamente, încă nu jucăm cel mai bun baschet al nostru. Noul jucător nu s-a integrat în totalitate, dar una peste alta cred că am făcut un pas înainte. Suntem mai buni decât la turneul precedent.

Sperăm să se întâmple asta și peste două săptămâni, la viitorul turneu, când vom întâlni Oradea, probabil principala noastră contracandidată la titlu. Vrem să ne îmbunătățim jocul în aceste două săptămâni și să câștigăm și acele jocuri”, a declarat Mihai Silvășan.

Justin Edwards și-a completat antrenorul. “Cu siguranță a fost o victorie bună pentru noi. A fost un turneu dificil aici, la Sibiu, am întâmpinat provocări utile. Sunt mândru de colegii mei și de felul cum ne-am luptat. Am obținut două victorii și ne întoarcem acasă încântați”, a spus baschetbalistul american.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza