Mihai Silvășan, mulțumit de evoluția echipei sale în derby-ul cu CSU Sibiu: “Am arătat caracter și dorință de victorie”

Mihai Silvășan, mulțumit de evoluția echipei sale în derby-ul cu CSU Sibiu: “Am arătat caracter și dorință de victorie”
| Foto: u-bt.ro

U-BT Cluj-Napoca a reușit să se impună în fața marii rivale, scor 94-84 și și-a asigurat primul loc în clasament la finalul sezonului regulat.

Deși nu s-au putut baza pe căpitanul Patrick Richard și nici pe Karlo Zganec, “studenții” au bifat un nou succes în Liga Națională, în fața marii rivale, CSU Sibiu. Astfel, echipa clujeană va intra de pe primul loc în play-off. În plus, Nandor Kuti a revenit după o lungă absență și a reușit 8 puncte și 5 recuperări în duelul împotriva sibienilor.

La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. Totuși, antrenorul îndeamnă la concentrare înaintea play-off-ului, de care îi despart doar trei meciuri.

”Este o victorie foarte importantă. În primul rând, pierdusem ultimul meci din campionat și acest lucru putea să ne afecteze din punct de vedere mental. Noi am arătat caracter și dorință de victorie. În al doilea rând, este o victorie importantă pentru că am avut doi accidentați în ultima săptămână. Mă refer la Karlo Žganec și la Patrick Richard. Căpitanul nostru s-a accidentat acum două seri, la antrenament.

Băieții și-au făcut treaba, au vrut să obțină victoria. Acest rezultat ne asigură primul loc în clasament la finalul sezonului regulat. Este important să rămânem concentrați, să fim sănătoși, deoarece adevărata luptă se va da în Play-Off. Mai avem trei meciuri până la Play-Off și ne dorim să câștigăm fiecare meci”, a declarat Mihai Silvășan.

”M-am simțit bine în timpul meciului și am încercat să dau tot ce am avut mai bun. Colegii mei s-au bazat pe mine, fiecare s-a bucurat de un rol. A fost un meci bun din partea mea și le mulțumesc că m-au ajutat și m-au pus în situații favorabile. Haide U”, a spus și Justin Edwards, care a fost aproape de un triple-double, cu 22 de puncte, 10 recuperări și 9 pase decisive.

Comenteaza