Mihai Silvășan, încântat după victoria cu CSU Sibiu: “Am arătat caracter, determinare”

Mihai Silvășan, încântat după victoria cu CSU Sibiu: “Am arătat caracter, determinare”
| Foto: u-bt.ro

U-BT a revenit de la -16 și a reușit să își învingă marea rivală în sferturile de finală ale Cupei României.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Studenții” își continua drumul spre un nou trofeu, după ce au aobținut un succes entuziasmant în “Derby-ul Ardealului”. Formația clujeană a avut forța să revină pe tabelă și să se impună în prelungiri în fața celor de la CSU Sibiu. La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarant încântat de elevii săi.

“A fost un meci foarte greu, știam că va fi așa. Sibiul sunt o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic. Am fost dominați în prima repriză la recuperări, au avut 9 recuperări ofensive, ceea ce nu ne doream să se întâmple. Apărarea noastră le-a permis să înscrie 50 de puncte, evident... mult. În repriza a doua ne-am trezit, chiar dacă și ei au avut un run în sfertul trei.

Am arătat caracter, determinare. Am crezut în victorie și până la urmă am obținut-o. Dacă nu dai totul împotriva Sibiului, nu se poate să câștigi. Trebuie să te lupți cu ei și doar așa putem vorbi despre baschet. Meciul s-a terminat, mâine vom disputa semifinala. Indiferent de problemele de lot, vom trage tare. Karel a suferit o accidentare urâtă, nu cred că va fi duminică pe teren. Santa s-a antrenat puțin, nu suntem într-o situație favorabilă, dar nu vom ceda nicio secundă. Ne vom bate să jucăm finala și să o câștigăm”, a spus antrenorul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza