Mihai Silvășan, încântat de jocul elevilor săi în EuroCup: "Am întâlnit o formație fizică, însă am fost peste ei"

Mihai Silvășan, încântat de jocul elevilor săi în EuroCup: "Am întâlnit o formație fizică, însă am fost peste ei"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a obținut al doilea succes în cadrul competiției continentale, scor 91-86 contra celor de la Pallacanestro Brescia.

La capătul unui meci extrem de disputat, în care ambele defensive au fost la înălțime, campioana României a reușit să se impună contra formației din Italia. Antrenorul echipei clujene, Mihai Silvășan, a fost mulțumit de prestația elevilor săi și a ținut să mulțumească și fanilor prezenți în BT Arena.

"A fost un meci foarte intens, atât fizic, cât și mental. Fiecare echipă a avut șansa să se impună. Mă bucur că noi am câștigat. Evident și publicul a contat mult. Le mulțumesc fanilor pentru felul cum ne-au încurajat.

Îmi era puțin frică de acest meci, deoarece nu am avut un joc intens de aproape trei săptămâni. Am reacționat foarte bine în repriza a doua, ne-am apărat agresiv și nu le-am mai dat oportunități ușoare să marcheze. Am întâlnit o formație fizică, însă am fost peste ei.

Am lăsat doar cinci recuperări ofensive, deci mă bucur că am reușit aceste lucruri. Mai sunt aspecte de îmbunătățit, trebuie să fim mai constanți în apărare. Ne bucurăm în această seară, însă ne gândim deja la jocul cu Rapid, precum și la deplasarea din Turcia", a declarat antrenorul.

"A fost un meci greu, ne așteptam la acest lucru. Fiecare meci este dificil în EuroCup. Am avut în plus față de italieni aportul fanilor, ne-au ajutat enorm. Mă bucur că am reușit să câștigăm la final. Ne antrenăm din greu, mă lupt foarte mult cu Stipe la antrenamente.

Știm ce avem de făcut amândoi, ne înțelegem bine și s-a văzut în această seară. Am știut să fructificăm toate ocaziile pe care le-am avut. Sper să continuăm tot așa și să vină cât mai multe victorii", a spus și Emi Cățe, cel care a fost aproape de un double-double, cu 13 puncte și 9 recuperări, dintre care 5 ofensive.

Comenteaza