Mihai Silvășan, după un nou succes în EuroCup: "Sunt mai încântat de felul cum am jucat, decât de rezultat"

Mihai Silvășan, după un nou succes în EuroCup: "Sunt mai încântat de felul cum am jucat, decât de rezultat"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a obținut o nouă victorie importantă în cadrul competiției continentale, scor 98-60, contra celor de la Dolomiti Energia Trento.

Campioana României a oferit un adevărat spectacol în Italia, în fața unei formații care evoluează constant în EuroCup și are o reputație remarcabilă în ultimii ani. Cu toate acestea, italienii nu au făcut față "studenților", care au câștigat clar.

La finalul meciului, Mihai Silvășan și-a lăudat din nou jucătorii, însă a ținut să remarce și suporterii, care au fost prezenți în sala din Trento.

"Evident, sunt extrem de mulțumit de rezultat. Probabil că sunt mai încântat de felul cum am jucat, decât de rezultatul în sine. De la început am avut atitudinea potrivită. Am avut un scop clar și ne-am impus în mod evident. Sunt mulțumit de felul cum au abordat băieții repriza secundă.

Au existat anumite momente proaste în sfertul doi, dar am reușit să rezistăm. Mă bucură modul cum ne-am luptat, am izbutit aproape 50 de recuperări, o cifră enormă pentru o partidă în EuroCup. Sunt mândru de băieți și trebuie să mergem mai departe.

Este doar un meci câștigat, nu suntem nici măcar la jumătatea sezonului. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim și să luăm fiecare antrenament și fiecare meci pe rând.

Le mulțumim din suflet fanilor, ne-au susținut puternic, ca la fiecare meci din EuroCup atât de acasă, cât și din deplasare. Nu cred că a fost vreun meci în deplasare fără suporteri veniți de la Cluj. Ne încurajează și avem un motiv în plus pentru a evolua bine și a da totul pe teren", a declarat antrenorul.

Comenteaza