Mihai Silvășan după eșecul din meciul trei al finalei cu CSM Oradea: “Trebuie să avem grijă mai mult de minge pentru a câștiga”

Mihai Silvășan după eșecul din meciul trei al finalei cu CSM Oradea: “Trebuie să avem grijă mai mult de minge pentru a câștiga”
| Foto: U-BT

U-BT Cluj-Napoca a cedat în cel de-al treilea meci din ultimul act al campionatului, scor 75-71, în fața mari rivale, ar suspansul se prelungește în ceea ce privește campioana Ligii Naționale.

Cea de-a treia partidă a finalei campionatului la baschet masculin a fost una tensionată de la un capăt la altul. În cele din urmă orădenii s-au impus cu 75-71, însă clujenii au acuzat decizia arbitrilor de la ultimul atac al alb-negrilor. Cu toate acestea, antrenorul Mihai Silvășan a recunoscut că numărul mare de mingi pierdute și defensiva lipsită de intensitate au contribuit la înfrângerea echipei sale.

“Se prelungește seria, a fost un meci demn de o finală. A fost primul nostru meci împotriva unei echipe care are alături spectatorii. S-a văzut asta, am fost dominați destul de clar la început. Din păcate am făcut 20 de turn-over-uri, dintre care 13 în prima repriză. E greu să câștigi în astfel de condiții. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au stat în meci, și-au dorit victoria până la final.

Din păcate, am lăsat unele coșuri de trei puncte, prin care ei s-au distanțat. Tot din păcate, cred că am fost privați de șansa de a merge în prelungiri. A fost coș valabil clar și sunt curios ce decizii se vor lua în privința aceasta. Știm la ce să ne așteptăm de la meciul IV, au văzut jucătorii ce înseamnă atmosfera de aici. Trebuie să avem grijă mai mult de minge pentru a câștiga”, a explicat Mihai Silvășan.

“Punctele înscrise de mine nu mai contează, în condițiile în care am pierdut. Nu cred că a fost capac regulamentar la ultima fază. Mulți oameni spun asta, dar s-a terminat. Trebuie să mergem mai departe și să ne luptăm în continuare”, a declarat Marquis Wright, marcator a 29 de puncte în cel de-al treilea meci al finalei.

Partida cu numărul patru din ultimul act al Ligii Naționale se va disputa la Oradea, joi, de la 20:00.

Comenteaza