Video Mihai Silvășan, dezamăgit de prestația din Turcia: "A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre în EuroCup"

Mihai Silvășan, dezamăgit de prestația din Turcia: "A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre în EuroCup"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a pierdut pe terenul finalistei sezonului trecut, Turk Telekom Ankara, scor 95-84.

Deși întâlneau o formație care a câștigat o singură dată în actualul sezon european, campionii României nu au reușit să repete performanța din partida tur, când se impuneau în fața turcilor.

Prea multe greșeli și lipsa de intensitate în momente cheie au dus la un eșec al "studenților", după cum recunoaște chiar antrenorul Mihai Silvășan.

"În primul rând, felicitări celor de la Turk Telekom. Cu siguranță au arătat că își doresc mai mult victoria decât noi. Din păcate, nu am jucat bine, nu am avut intensitate. A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre în EuroCup.

Nu am avut abordarea potrivită, deși știam că sunt o echipă puternică, în special la recuperările ofensive. Au avut 16 recuperări ofensive, iar noi am pierdut mingea de 19 ori.

Este foarte greu să câștigi un meci în deplasare în aceste condiții. S-a scris istoria jocului, cu siguranță trebuie să fim mai buni, iar acum ne pregătim de viitoarele meciuri. Ne aflăm într-o poziție bună și ne vom lupta în continuare!", a declarat tehnicianul.

În urma acestui rezultat, U-BT Cluj-Napoca a ajuns la un bilanț de 7 victorii și 3 înfrângeri în Grupa B din EuroCup.

Comenteaza