Messi, după primirea Balonului de Aur: Este o mare onoare, vreau să împart trofeul cu Xavi

Messi, după primirea Balonului de Aur: Este o mare onoare, vreau să împart trofeul cu Xavi
Internaţionalul argentinian Lionel Messi a declarat, luni, după ce a primit pentru a treia oară consecutiv Balonul de Aur, că pentru el este o mare onoare şi o mare plăcere să fie apreciat astfel, adăugând că vrea să împartă trofeul cu coechipierul său de la FC Barcelona, Xavi.

"Este cu adevărat o mare onoare. E o mare plăcere, am câştigat pentru a treia oară şi le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, colegilor mei de la FC Barcelona şi de la naţionala Argentinei, antrenorilor mei. Vreau să împart acest titlu cu colegul meu Xavi. Şi el îl merită. Sper că voi câştiga toate titlurile posibile cu FC Barcelona şi cu naţionala Argentinei", a spus jucătorul în vârstă de 24 de ani.

Fotbalistul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a câştigat, luni seară, pentru a treia oară consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.

Messi, câştigător şi în 2009 şi în 2010, i-a învins în lupta pentru trofeul FIFA Balonul de Aur 2011 pe coechipierul său de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, şi pe fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

 

Comenteaza