Video Mesajul lui Silvășan după victoria cu Slask: "Nu ne gândim încă la calificare, vrem să rămânem concentrați și sănătoși"

Mesajul lui Silvășan după victoria cu Slask: "Nu ne gândim încă la calificare, vrem să rămânem concentrați și sănătoși"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca s-a impus din nou în fața echipei din Polonia, scor 80-76, și a înregistrat cel de-al 8-lea succes al sezonului în EuroCup.

Campioana României a revenit la obiceiurile cu care și-a obișnuit fanii și anume victoriile europene. Totuși, "studenții" au avut serios de muncă în fața ultimei clasate din Grupa B și au avut chiar și ceva emoții pe final, însă au reușit să se impună în cele din urmă.

Mihai Silvășan a fost încântat de succes, chiar dacă nu a fost mulțumit pe deplin de prestația elevilor săi, care au suferit în ofensivă, spune tehnicianul.

"Sunt bucuros că am obținut această victorie. Orice victorie în EuroCup contează mult. Realitatea este că am ajuns la un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri, deci avem șanse foarte bune să ne calificăm mai departe. Evident, meciul nu a fost grozav din punctul nostru de vedere.

Nu am strălucit ofensiv, dar am reușit să ne păstrăm calmul și să marcăm puncte importante pentru a câștiga meciul. Mergem mai departe, trebuie să fim mai buni și lucrăm la acest lucru. Din păcate, Karel nu a mai putut evolua după pauză, a resimțit dureri la gleznă și nu am vrut să riscăm o accidentare. Se va odihni, cu scopul de a fi refăcut total la următorul meci.

Nu ne gândim încă la calificarea mai departe, mai sunt meciuri de jucat, vrem să rămânem concentrați și sănătoși. Nu vrem să întrăm în acele calcule inutile, luăm ce e mai bun din fiecare partidă și construim pentru a ajunge cât mai sus. Ne dorim și locul doi, e un obiectiv realist", a declarat antrenorul.

Rezumatul partidei dintre U-BT Cluj-Napoca și Slask Wroclaw: 

Comenteaza