Mesajul lui Silvășan după eșecul cu Prometey: "Îmi pare rău că nu am putut să le oferim fanilor o victorie"

Mesajul lui Silvășan după eșecul cu Prometey: "Îmi pare rău că nu am putut să le oferim fanilor o victorie"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Antrenorul campioanei României a ținut să le mulțumească celor prezenți în BT Arena pentru modul în care au încurajat echipa.

Pentru U-BT Cluj-Napoca partida cu Prometey a fost ultima în fața propriilor fani în actualul sezon din EuroCup. Ca de fiecare dată, baschetbaliștii echipei clujene au avut parte de susținere necondiționată din tribune, însă în cele din urmă au fost învinși, scor 96-87.

"Îmi pare rău că nu am putut să le oferim fanilor o victorie. Am jucat cu o echipă bună. Din păcate, nu am reușit să stopăm armele lor, și anume recuperările ofensive. Ne-au forțat să pierdem mingi și așa le-am dat multe posesii.

Sunt principalii marcatori din EuroCup. Cred că am jucat un baschet bun, am fost în meci până aproape de final, însă unele decizii ne-au făcut să cedăm partida. Le mulțumesc din suflet fanilor că au venit în număr mare la sală.

Ne-au susținut la fiecare joc din EuroCup, au fost și în deplasări. Jos pălăria pentru felul cum sunt alături de noi. Sper să fie în continuare lângă noi și să câștigăm împreună titlul. Consider că băieții au evoluat și pentru mândria lor, ca sportivi.

Au întâlnit echipa de pe primul loc, deci nu cred că vreunul dintre ei își permite să dea 50%. Sunt profesioniști și trebuie să își facă treaba indiferent de situație. Cu siguranță a fost presiune pe Karel Guzman și va fi în continuare. Asta este situația, dar noi vom fi alături de el și îl vom ajuta să treacă peste perioada mai grea", a declarat antrenorul.

loading...
Comenteaza