Video Mesajul lui Sabău la final de cantonament: "Încă suferim la capitolul concentrare"

Mesajul lui Sabău la final de cantonament: "Încă suferim la capitolul concentrare"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire din Antalya, scor 4-2 contra elvețienilor de la FC Schafhausen.

Cu mai puțin de o săptămână înainte de reluarea Superligii, "studenții" revin acasă din cantonamentul de iarnă. La finalul stagiului de pregătire, Ioan Ovidiu Sabău a oferit concluziile sale în legătură cu modul în care au evoluat elevii săi.

"Am încheiat această perioadă un meci cu ritm, în special în prima repriză. A fost o repriză în care am ținut de minge, am pasat, am jucat foarte rapid, am reacționat imediat ce am pierdut mingea. Au fost și două goluri lucrate și o execuție senzațională a lui Ispas.

Încă suferim la capitolul concentrare în momentele dificile, la ultima pasă. Încă suferim la capitolul pressing, dar una peste alta a fost un cantonament reușit. E important că nu sunt jucători accidentați.

Cred că putem face împreună lucruri frumoase și ne putem îndeplini obiectivul. Ne așteaptă două jocuri grele pe teren propriu, dar trebuie să avem încredere. Urmează o perioadă de o săptămână acasă, în care ar fi păcat să stricăm ceea ce am construit.

Cam știm tot ce trebuie să știm despre Voluntari și ei știu despre noi. E devreme să spun cine e principalul adversar al nostru. Noi trebuie să ajungem la un nivel foarte bun, să văd jucătorii cu mai multă încredere și să fie capabili să lupte din minutul 1 până în minutul 90.

Pe suporteri îi așteptăm alături de noi, avem mare nevoie de ei. Îi așteptăm în număr cât mai mare la primul joc", a transmis Ioan Ovidiu Sabău.

Primul meci oficial al sezonului de primăvară pentru Universitatea Cluj va fi pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari. Partida e programată vineri, 20 ianuarie, de la 16:30.

Comenteaza